Referencer

”Jeg er hoved ansvarlig for sikkerheden, for dette projekt, og har haft at gøre med de her mennesker de sidste knap tre år, hvor vi har belært dem om sikkerhed, sikkerhed og sikkerhed. Men vi må også erkende, at det er svært, at det preller lidt af fordi de har hørt alle vores budskaber tidligere. Det er her Safesounds’ koncept er nyt og spændende, hvor vi angriber sikkerhed på en alternativ måde. Det giver et boost til dem, som er meget større end at vi bare har leveret budskabet til dem, som vi har gjort så mange gange tidligere. Men lydflmen fungerer som en katalysator, der giver den enkelte tekniker lyst til at fortælle og dele sine oplevelser.

Det, der også er så godt ved konceptet, er at man lytter til en autentisk historie. Det er ikke bare noget nogen har fundet på, for at påvirke elektrikerne i en bestemt retning. Som slutkunde har jeg efter arrangementet en rigtig, rigtig god fornemmelse i maven.

Morten Dueholm, Project Manager

“Jeg kan stadigvæk se det; skurvognen, stemningen er god, småsludren, byens larm, togene der kører forbi, den livlige trafik, hvordan der kravles op af stigen… Uheldet har brændt sig fast, en knitren, hvordan stemningen er trykket, en knugende stilhed, ikke et blad rører sig. Alt står stille.

Maskinreparatør
Banedanmark

”Jeg kan bestemt anbefale konceptet til alle frmaer, der arbejder med spænding og sikkerhed. Men det behøver ikke at være strøm. Der er så mange ting, der er farlige. Det kan være at få en fok gravmænd til at tænke på sikkerhed. Hvis det kan få de her elektrikere til at snakke, så kan det få alle til at snakke. På den her workshop har vi haft en dialog, hvor vi i stedet for at fortælle folk hvordan man skal gøre, har engageret elektrikerne. Ved at høre lydhistorien får man dem, på en eller anden mærkelig måde, til at snakke sammen, på en måde som jeg er meget imponeret over og som jeg ikke havde set komme. Det har givet dem motivation. Det har givet dem en tro på, at vi tænker på dem og de har fået øjnene op for, at det her er noget man arbejder med konstant. Så jeg er sikker på, at i morgen, der kan det være vi slår en rekord i produktion og kundetilfredshed og medarbejder- tilfredshed. Der var ikke en eneste der var negativ!”
Jonas Brødløs, Distriktchef, Eltel Networks

Det var vildt! Det var ligesom at være der selv. Det var helt grafisk den måde det blev fortalt på. Jeg kunne se det hele, situationerne. Man begynder bare at lave billeder inde i hovedet. Det var utroligt livagtigt. Det gav et helt gib i min krop”


Elektriker
Fjordens El

“Det gjorde et stort indtryk på mig, da jeg så hvordan skepsissen i øjnene på de 90 elektrikere blev vendt til engagement. Fascinerende at se hvordan de under lytningen gik ind i sig selv. Jeg er imponeret over hvordan lyden og historien fyttede folk på ganske kort tid.
Det fungerede rigtig godt og gav dem et engagement i sikkerhed. Vi har fået rykket dem. Teknikerne giver efterfølgende udtryk for, at det er den bedste workshop ud af de 7 sikkerheds workshops vi har haft indtil nu.

Din måde at fungere som facilitator var også rigtig god. Du fk alle til at være nærværende og holde fokus. Oplevelsen har fået mig selv til efterfølgende at optimere mine egne ambitioner med sikkerhed. Når der kommer et andet projekt hvor det her koncept med lyd kan indgå så ringer jeg!”

Jørgen Stock Melchior, Kamstrup, Senior QHSE Manager

Historien er absolut aktiv selvom der er gået to uger siden jeg hørte den. Den fængede virkelig. Jeg har tænkt på historien mange gange  indenfor det sidste stykke tid  også når der i tiden har været situationer den relaterede til. Den sidder virkelig i rygraden!”

Maskinreparatør
Banedanmark

”Branchearbejdsmiljøudvalget Jord til Bord har samarbejdet med Safesounds om udvikling af en lydhistorie om en arbejdsulykke inden for skov- og landbrugsområdet. Lydhistorien har været brugt i forbindelse med to workshop på en arbejdsmiljøkonference målrettet beskæftigede i branchen. Historien gjorde et stort indtryk på alle – både unge elever, ældre erfarne medarbejdere i branchen – og arbejdsmiljøprofessionelle. Det skabte ægte interesse, dialog og motivation blandt deltagerne for sikker udførelse af arbejdet.

Metoden lægger i sig selv op til refeksion og fordybelse i problemstillingen – også for målgrupper, hvor macho-kulturer kan være fremherskende. Sikkerhed bliver dermed et seriøst samtaleemne med fokus på at passe på sig selv – eller andre.”

Anne Marie Hagelskjær Smit, HR- og Arbejdsmiljøchef

“Jeg var positivt overrasket over den måde kursusdeltagerne tog imod det. Deres seriøsitet efter lyden var betydelig bedre. De var koncentrerede, reflekterede meget over lydhistorien og var følelsesmæssigt påvirket. Vi kan bruge det her som en del af undervisningen. Det lærer dem noget og det er godt!”

Peter Kjær, kursusudbyder
Elsikkerhed

”Vi havde en rigtig god oplevelse med lydhistorien. Lærlingene tog rigtig godt imod den og vi fk efterfølgende nogle virkelig gode snakke og refeksioner omkring vores sikkerhed og beredskab.

Jeg kan anbefale lydværktøjet til andre frmaer ”

 
 
Uddannelseschef Olivia Julie Birkemark Tångberg

“Jeg kan forbinde det med min hverdag. Det fanger lige med det samme og man kommer til at tænke på de ting man har været ude for!”

Elektriker
Fjorden El

“Det er ligesom at være der selv. Lydene gør at man kan forestille sig det hele. Du er 100% med.”
 
Maskinreparatør
Banedanmark

 

”Lydkonceptet givet et andet fokus som gør det mere nærværende for teknikerne ift deres hverdag. Det skabte mange gode dialoger og der er positive tilbagemeldinger fra alle teknikerne. J

eg kan meget anbefale konceptet til et andre frmaer.”

Christa Hein QHSE-chef